Hej igen. Jeg har ikke skrevet i et stykke tid. Jeg har haft travlt med alt det der skal klares på denne årstid. Og så har det regnet en del og midt i al den regn, så blev det klart at vi har brug for et nyt tag på huset. Eller i hvert fald en tag reparation! Den anden aften regnede det direkte ind i vores soveværelse! Du kan nok forestille hvor idyllisk det bare (ikke) er med regn i sengen.  Dryp, dryp, dryp.

Ja faktisk så vækkede det mig, og da jeg kiggede op i loftet er der bare en kæmpe plamage af vand. Fat i spande og klude. Midt om natten (Kim Larsen).

Så nu har vi håndværkere på besøg. De diskuterer med min mand hvilket slags tag der skal lægges, eller om vi kan reparere det gamle tag? Det er ikke så enkelt.

Ja det har været nogle lidt rodede uger, og for at det ikke skulle være løgn, så kørte vores svend, der hjælper til på gården, i grøften med traktoren. Så nu skal den også repareres.

Det værste var dog at få traktoren op af grøften. Hold op en omgang. Først kom naboen forbi, da han havde set ulykken mens han var på vej ned af landevejen. Han kunne ikke helt finde på hvad for et grin han skulle smøre på fjæset. Han ringede så efter en anden af vores naboer der har en meget stor traktor. De satte store jernlænker på, rundt om hjul og traktor, og efter nogle gode ryk frem og tilbage, fik de slæbtvores traktor op fra grøften.

Sikke en omgang. På det tidspunkt var der mindst frem naboer forsamlet. Se, det er det hyggelige ved at bo på landet. Alle hjælper hinanden.

Vores svend kom heldigvis ikke til skade, men var lidt rystet og måske lidt pinligt berørt. Men pyt, traktoren kom ud igen og han arbejder her stadig. Desværre ser det ud til at traktoren har lidt skade, men vi må vente og se hvad den lokale mekaniker siger.

Jeg glæder mig til at vende tilbage næste gang med nogle mere positive nyheder. Men vi tager det i stiv arm. Sådan er det at have sin egen forretning. Der er ned- og opture, og så længe vi stadig har tag over hovedet!